Financieel Directeur – fulltime – ‘s-Gravenhage

Introductie

We zijn op zoek naar een Financieel directeur. Ken jij het klappen van de zweep en zou jij bij deze top werkgever willen werken, dan zijn wij op zoek naar jou.

Organisatie

De organisatie heeft naast bedrijfsmatig vastgoed; winkels, winkelcentra, bedrijfspanden ook woningen in de portefeuille. Deze vastgoedorganisatie is zeer actief in de Randstad (Den Haag, Utrecht, Rotterdam).

Functie

Als Financieel Directeur wordt u, na een stevige inwerkperiode, verantwoordelijk voor de financiële administratie & rapportering, fiscaliteiten en automatisering. U functioneert als sparringpartner voor de directie en rapporteert rechtstreeks aan de DGA. Tevens zult u regelmatig worden betrokken bij ad-hoc verzoeken.

Functie-eisen

  • U bent universitair opgeleid, aangevuld met een opleiding tot Register Accountant (RA) of Register Controller (RC) en u bent breed financieel onderlegd.
  • Daarnaast heeft u meerdere jaren leidinggegeven, bij voorkeur binnen het vastgoed.
  • Ervaring met een DGA of bij een familiebedrijf is een pré. U heeft een stevige persoonlijkheid, maar u kunt zich ook schikken in het organisatiebelang.
  • U heeft geen 9-tot-5-mentaliteit en kunt goed prioriteiten stellen.

Aanbod

Opdrachtgever biedt uitdagende en zelfstandige functies, waarin ruimte bestaat voor eigen inbreng en initiatieven Opdrachtgever biedt een uitstekend salaris. Je werkt voornamelijk in Den Haag en Rotterdam en hebt als vaste standplaats Den Haag.

Inlichtingen

Guido Hoogeveen 06-34984151

Een antecedentenonderzoek en psychologisch onderzoek maken deel uit van de procedure. Tevens kan een Pre-Employment Screening (PES) worden uitgevoerd. Een internetsearch, waaronder social media, vormt eveneens onderdeel van de werving- en selectieprocedure.

Sollicitatie

Guido Hoogeveen via guido@2Bconnected.org met CV, liefst in Word.