Altijd al makelaar willen zijn op Bonaire ? – Bonaire

Introductie

Wat een bijzondere vacature is dit!!! Is dit een grap of is dit echt… Ja we zijn inderdaad op zoek naar een gecertificeerde KRMT of RMT makelaar die de stap wil maken om op Bonaire te gaan makelen.

Besef dat dit een flinke stap is en dat dit niet voor iedereen is. We zijn op zoek naar een makelaar die de ambitie heeft om zijn droom na te jagen en langdurig aan het eiland Bonaire verbonden wil zijn. Ben jij die persoon? reageer dan met een ijzersterke motivatie.

Organisatie

Onze opdrachtgever is sinds 1993 het toonaangevende makelaarskantoor van Bonaire en bemiddelt in de verkoop, verhuur en ontwikkeling van onroerend goed op Bonaire. Zij onderscheiden zich door hun servicegerichte en deskundige aanpak. Ze werken vanuit een prachtig kantoor gelegen aan de Kaya Grandi te Kralendijk, op steenworp afstand van de Caribische zee en in het centrumgebied. Het team bestaat uit in totaal 14 personen.

Functie

Zij zijn op zoek naar een K-RMT of RMT makelaar/taxateur die voor lange termijn het verkoopteam komt ondersteunen op voltijd basis. Affiniteit met de Cariben is daarbij erg belangrijk. Het verkoopteam bestaat uit een jong en dynamisch team van 6 personen waaronder 2 taxateurs en een officemanager.

Onderdeel van de werkzaamheden;

Verzorgen verkooppresentaties verkoopobjecten

Waardering onroerend goed

Acquisitie ten behoeve van onze portefeuille

Bezichtigingen

Verkoopadvies en bemiddeling

Aankoopadvies en bemiddeling

Voeren van onderhandelingen

Interpreteren koopaktes en andere relevante documenten

Functie-eisen

Wij verwachten de volgende kwaliteiten van kandidaten:


Commerciële/economische achtergrond

K-RMT of RMT geregistreerd

Afgeronde HBO opleiding is een pré

Goede beheersing in woord en geschrift van het Nederlands en Engels. Papiamentu is een pré.

Goede beheersing van alle Microsoft Office applicaties

Servicegerichte en representatieve persoonlijkheid

In bezit van rijbewijs B

Aanbod

Je krijgt hier een salaris dat is aangepast aan de levensstandaard van Bonaire, je wordt geholpen bij het vinden van een woning, en zal er een budget zijn om te verhuizen.

Voordat er een contract getekend kan worden, wordt je gevraagd om ( betaald ) enkele maanden mee te draaien, om te zien of de wederzijdse klik er is.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je bellen met Olof Raas, na 17 augustus bereikbaar ivm vakantie. Je kunt je motivatie en CV toesturen aan Olof Raas 06-48474407 mail o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

Je kunt je CV en motivatie toesturen aan Olof Raas mail o.raas@2bconnected.org

Vanaf 22 augustus zal er een inhoudelijke reactie komen op de verstuurde CV’s en motivatie, daarna zullen er afspraken worden gepland voor de werving en selectie.